PRODUCT1}

High Point Explosion 6.0 Lady velikost S barva magenta

Nabídka pro vás: High Point Explosion 6.0 Lady velikost S barva magenta od známého výrobce nyní za cenu 8 090 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 5 ks
4 990 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Šestá generace dámské nepromokavé bundy od české firmy High Point. Ramena a záda jsou chráněna odolnějším materiálem pro delší životnost. Jinak všechny přednosti jako jednoruční stahování rukávů, obousměrný zip a 3D kapuce dimenzovaná pro přilbu zůstaly zachovány. Bunda je ušita z třívrstvého laminátu Pertex Shield, který nabízí skvělé hodnoty prodyšnosti a nepromokavosti. Na bundě je použita DWR povrchová úprava. Bunda je ideální volbou pro horolezectví, VHT, skialpinismus a lyžování. Specifikace: Bunda je vybavena dvěma prostornými měchovými kapsami, které využiješ např. na rukavice nebo když si chceš schovat ruce do kapes. Jejich umístění je řešeno tak, aby byly skvěle přístupné i pokud máš na zádech batoh a zapnutý bederní pás. Na podšívce je nalaminována vnitřní kapsa, kterou využij na vše, co potřebuješ mít v bezpečí a 100 % v suchu, jako např. doklady či mobil. Kapsa je navíc vybavena průchodkou pro kabel od sluchátek. V podpaží je možnost odvětrávání. Všechny otvory kapes a větrání jsou chráněny značkovými voděodolnými zipy od japonského výrobce YKK, které jsou zárukou skvělé funkčnosti a spolehlivosti. Kapuce je vybavena 3D stahováním. Vše lze ovládat velmi snadno a rychle jednou rukou a klidně i v rukavicích. Uvnitř v oblasti šíje je pro navýšení komfortu nalaminovaný příjemný microfleece. K dokonalosti pak přispívá funkční, vyztužený kšilt. Rukávy jsou anatomicky tvarované v loktech a na konci je lze dokonale stáhnout pomocí důmyslného řešení a to jednou rukou a i v rukavicích. Zadní díl bundy je prodloužený. Hlavní zip je u brady opatřen ochrannou légou s microfleecem takže nic neškrábe, nepíchá apod. Je samozřejmě značky YKK z řady AquaGuard, tedy voděodolný a navíc podložený propracovanou laminovanou légou, takže se zip za nic už nikdy nekousne. Zip je dělitelný i odspodu, lze tedy pohodlně rozepnout spodek bundy a dostat se bez problému např. k sedáku. Aby do bundy opravdu nezateklo, jsou veškeré švy podlepeny značkovou páskou. Technické parametry: Materiál: Pertex® Shield (třívrstvý) Složení materiálu: Vrchní: 100 % polyamid Membrána: 100 % polyuretan Podšívka: 100 % polyamid Nepromokavost: 30 000 mm H2O Paropropustnost: 27 000 g/m2/24hod Povrchová úprava: DWR Hmotnost: 451 g (velikost S) Firma High Point vyrábí své produkty od roku 1989 kompletně v České republice. Kromě lepší kontroly kvality tak díky tomu High Point nabízí výborný pozáruční servis bez jakýchkoli komplikací.U nás nakoupíte vždy kvalitní zboží za bombastické ceny. Zařaďte se mezi spokojené klienty.

Popis produktu High Point Explosion 6.0 Lady velikost S barva magenta

    • Výrobce: High Point
    • Cena: 8 089,00 Kč
    • Velikost: S
    • Barva: magenta

Podobné produkty

High Point Explosion 6.0 Lady velikost S barva magenta

Další produkty od výrobce

High Point

High Point Explosion 6.0 Lady velikost S barva magenta od předního výrobce High Point - tento artikl čeká na vás v sezónní slevě za 8 090 Kč. Doporučujeme pouze prověřené prodejce a e-shopy. A co takhle doprava ZDARMA? Objednáte-li si nad Kč, neplatíte poštovné. Nakupování na internetu je výhodnější než v kamenné prodejně, která má vyšší náklady.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Česká pošta - 99 Kč
  • GLS - 99 Kč
  • PPL - 119 Kč
Platba

  • Dobírka - 30 Kč
  • Osobní převzetí na prodejně - 19 Kč
  • Platba kartou online
  • Platba převodem na účet